Locatie en route

6 april 2018
Heiloo
Congres
Workshops
Ervaringsdeskundige
Samen doen


De Dag van de Ervaringsdeskundige 2018 vindt plaats in 'De Cultuurkoepel' op het landgoed Willibrordus in Heiloo.


Adres: Cultuurkoepel Heiloo
Landgoed Willibrordus
Kennemerstraatweg 464
1851 NG Heiloo
Routebeschrijving: In verband met de verwachte drukte en beperkte parkeermogelijkheden, raden we aan om zoveel mogelijk te carpoolen of het openbaar vervoer te gebruiken.
Trein: De looptijd van het station van Heiloo naar de Cultuurkoepel is circa 10 minuten. Volg de route richting Limmen over de Stationsweg, op kruispunt naar rechts, borden GGZ volgen en dan onder de poort van het hoofdgebouw door. De koepel is aan je linkerhand.
Voor mensen die slecht ter been zijn en toch met openbaar vervoer reizen, neem a.u.b. contact op via info@dvded.nl.
Auto vanuit Alkmaar: de Kennemerstraatweg volgen, dan de rondweg oversteken. Zie verder 'Met de fiets'.
Auto vanuit Amsterdam: Volg de A9. Dan zijn er twee mogelijkheden:
- op A9 doorrijden tot Alkmaar, op rotonde Kooimeerplein (bij stadion AZ) driekwart de afslag naar Bergen/Den Helder nemen en dan bij het eerste stoplicht naar links de afslag Heiloo nemen. Dat is de Kennemerstraatweg, zie verder onder 'Vanuit Den Helder'.
- op de N203 de richting Castricum volgen (dus niet de A9 op). De N203 volgen langs Castricum en door Limmen, dan bij aanduiding GGZ NHN naar rechts en onder de poort van het hoofdgebouw door. Zie verder onder ‘Vanuit Den Helder’.


Meer over de locatie:

Landgoed Willibrordus, al meer dan vijfentachtig jaar een bruisende plek in het hart van Heiloo! Psychiatrische instelling St. Willibrordus Heiloo is in 1929 gesticht door de broeders van Onze-Lieve-Vrouwe van Lourdes. De gebouwen op het Landgoed hebben in de loop van de tijd een nieuwe functie gekregen. Voor psychiatrische behandelingen maakt de GGZ-Noord-Holland-Noord nog steeds gebruik van het Landgoed. Door de herbestemming zijn veel interessante activiteiten gestart. Dit zorgt voor dynamiek en maakt van het Landgoed Willibrordus een bijzondere pleisterplaats.

Of het nu de musea, wandelroutes, kaasmakerij, theeschenkerij, kwekerij, concerten, lezingen, toneelvoorstellingen of vele festiviteiten betreft, voor iedereen is er wat te doen!

Landgoed Willibrordus; een bezoek meer dan waard!

Landgoed Willibrordus

logo De Dag van de Ervaringsdeskundige

    Delen:
  • Aanmelden is niet meer mogelijk.