HALEN en BRENGEN

6 april 2018
Heiloo
Congres
Workshops
Ervaringsdeskundige
Samen doen


Dicht mee!

Een ervaringsdeskundige werkt vanuit zijn of haar eigen ervaring. Maar ook het herstelproces en de ervaringen van andere speelt een belangrijke rol in ons werk. Iedereen is anders en van elkaar kan je leren. Dit jaar willen we jullie daarom uitdagen om een gedicht te schrijven voor het onderdeel ‘halen en brengen’. Deze gedichten gaan we bundelen in één herstel album.

Waarover gaan we dichten? Ons thema dit jaar is ‘Samen Doen’, een heel mooi thema om een gedicht over te schrijven. Maar om het niet al te ingewikkeld te maken, hebben we voor het album het thema 'herstel' gekozen. Dit kan over je eigen herstelverhaal gaan, over herstel elementen die je gebruikt heb, over hoop op herstel of over hoe je samen met iemand aan je herstel gewerkt hebt. Alles dus wat met herstel te maken heeft.

Het album word op de Dag van de ervaringsdeskundige uitgereikt. Alle aanwezigen krijgen de eerste druk. We zijn nog aan het onderzoeken of we dit album na DVDED 2018 ook kunnen uitgeven. Dit zal op 6 april vast en zeker duidelijk zijn.

Wie, wat, waar en wanneer en hoe?

Wie:JIJ! - Zorg wel dat dit een eigen geschreven gedicht is! Een origineel dus. Je kan aangeven of je met je eigen naam, een pseudoniem of zonder naam vermeld wilt staan.
Wat:Eén gedicht per persoon die past op een A5 formaat. Dus hou het klein (maar fijn)!
Waar:Insturen kan via de mail naar info@dvded.nl. Zet er wel even bij dat het om het onderdeel 'halen en brengen' gaat.
Wanneer:Graag willen we alle inzendingen voor 22 maart binnen hebben.
Hoe:Graag als bijlage in een Word of .txt bestand.

We hopen op veel inspirerende inzendingen!

logo De Dag van de Ervaringsdeskundige

    Delen:
  • Aanmelden is niet meer mogelijk.